Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Stoere wonen met een twist!

Thuisbijvierleeuwen - 09 / Mar / 2018

Stoere wonen met een twist!

Ik hou van stoer wonen, maar dan wel net even anders dan anders.

Ik hou van stoer wonen, maar dan wel net even anders dan anders. Dat betekent dat ik vaak lang moet zoeken naar dingen voor in huis, of ze zelf moet maken, omdat het gewoon nog niet voor een leuke prijs te koop is. Gelukkig vind ik het leuk om te klussen en te prutsen in huis, dus daar ben ik lekker veel mee bezig.
Sinds een aantal jaren hebben we hier in huis een geweldige boomstamtafel staan. Ook dat was toen een zoektocht om er 1 te vinden, terwijl je ze nu heel veel ziet. Ik ben er nog steeds heel blij mee, maar er mocht wel iets aan veranderen. Daarom ging ik op zoek naar een ander onderstel, een onderstel met een twist…. Dat heb ik gevonden bij Nordstahl, een prachtig nieuw merk!
De tafel heeft door de nieuwe poot een geheel andere uitstraling gekregen en wat een mooie kwaliteit hebben ze geleverd. Ik ben er helemaal blij mee en de tafel kan weer jaren mee. Voor iedereen die het leuk vindt om de tafel te zien, je kunt mijn huis en de tafel vinden op instagram : thuisbijvierleeuwen

   

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »