Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Garantie en klachten

Garantie en klachten

Garantie

Wij als Nordstahl weten dat wij kwalitatieve tafelonderstellen verkopen waar wij trots op zijn, wij hebben het vertrouwen dat wij een hoogwaardig product aan u leveren. Om ook u hiervan te overtuigen geven wij maar liefst 3 jaar garantie op fabrieksfouten.

Garantie op fabrieksfouten

Bovenstaande garantiebepaling heeft alleen betrekking op fabrieksfouten. Problemen die ontstaan door onjuist gebruik (gebruikersschade) of enige vorm van slijtage zullen niet in aanmerking komen voor de garantie. Ook roestvorming valt buiten de fabrieksgarantie.

Wat doen bij een defect product?

Wanneer je aanspraak wilt doen op de garantie, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je om een foto te maken van het betreffende product en deze toe te voegen aan uw email. Hiermee kunnen wij meteen zien wat er aan de hand is en sneller met de oplossing komen. Verder hebben wij het aankoopbewijs nodig. De klacht zal binnen dertig dagen worden afgehandeld. Mocht dit door welke oorzaak dan ook niet lukken, dan brengen we je hiervan op de hoogte. Wij zullen het probleem vervolgens zo snel mogelijk behandelen.


Nordstahl.be is een handelsnaam van TOS Furniture BV
KVK nummer 67365558
Geregistreerd te Den Haag
BTW nummer NL856950683B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »