Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl stalen kastframes

Nordstahl stalen kastframes

Stalenkast frames in verschillende maten. In breedte instelbaar, leuk incombinatie met eiken planken of steigerhout.

Seen 3 of the 3 products

Wilt u een kast in uw woonkamer, slaapkamer of keuken? En zoekt u nog een frame? Kies dan zeker een van onze stalen frames voor kasten. Ze zijn speels, stoer en stijlvol, en u combineert ze perfect met mangohouten, teakhouten, steigerhouten, eikenhouten of betonnen planken. Bij Nordstahl kunt u terecht voor een passende set kwalitatieve stalen kastframes. Wij verkopen onze stalen kastframes in 3 modellen.

Stalen kastframe hoog Nordstahl

Verschillende modellen stalen kastframes

Het eerste model is de Cabinet frame van Nordstahl. Het is mogelijk om zelf de lengte van de kastplanken te bepalen. Deze kast komt het best tot zijn recht door dit frame te combineren met bijvoorbeeld wagondelen, teakhout, mangohout, steigerhout, eikenhout of betonnen planken.

Het tweede model is het Sidetable frame van Nordstahl. Ook hier is het mogelijk om de lengte van de planken zelf te bepalen. Deze stoere robuuste sidetable is het beste te combineren met bijvoorbeeld stoer eikenhout of robuust steigerhout. Hoe zou u deze schoonheid stijlen?

Het derde model is het TV Cabinet frame van Nordstahl. Deze kast dient als perfect TV meubel. De frames aan beide zijden hebben een vaste hoogte maar de kastplanken kunnen elke lengte worden. Wij raden zelf aan om planken te gebruiken tussen de 100 cm en 190 cm. Op deze lengte is de spanner nog te gebruiken.

Dankzij de bijgeleverde spanner is het mogelijk om de kasten goed te verstevigen. De spanner is ook in dezelfde poedercoating als de frames zodat deze een perfect geheel vormen samen.

Nordstahl side tabel frame staal

Duurzame poedercoating

Alle stalen kastframes van Nordstahl worden voorzien van een hoogwaardige en duurzame poedercoating. De poedercoating bevat géén schadelijke stoffen en tijdens het aanbrengen van de poedercoating wordt het overtollige poeder direct afgezogen en opnieuw gebruikt. Deze manier van poedercoaten zorgt voor een minder milieubelastende afwerking en is hiernaast ook veiliger en minder schadelijk voor de medewerkers die hier gebruik van maken. Deze manier van coaten van onze stalen kastframes is veilig en heeft het minste belasting op het milieu

Bij Nordstahl worden er 2 kleuren gehanteerd: Steel Black en Pure White. Deze poedercoating heeft een matte finish wat ervoor zorgt dat de stalen kastframe een karakteristieke en stoere uitstraling krijgt.

Nordstahl tv kast frame staal

Productie van onze stalen kastframes

Alle stalen kastframes bij Nordstahl worden met uiterste precisie geproduceerd. De stripjes voor bevestigen van de kastplanken worden door middel van nauwkeurige machines met lasers voorzien van ronde gaten. Dankzij deze gaten is het gemakkelijk om de planken te bevestigen in de Nordstahl kastframes. De stalen kokers worden handmatig gesorteerd om zeker te zijn dat deze voldoen aan onze kwaliteitsstandaard. Door onze vakkundige handlassers en robotlastechnieken zijn wij instaat de mooiste lasnaden te leggen op onze stalen kastframes.  

 
Vakbekwame lassers

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen kastframes een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit zorgt voor sterke verbindingen en voorkomt dat de stalen kastframes extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht                                                                       

Kastframes verpakken

Om de kastframes onbeschadigd bij u te kunnen leveren maken wij gebruik van dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming. Op deze manier kunnen wij de poten opsturen en komen deze onbeschadigd aan.

 
Garantie kastframes Nordstahl

Al onze stalen kastframes worden gemaakt op hoogwaardige industriële machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op alle producten van Nordstahl, dus ook onze stalen kastframes                                                                         

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »