Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl voor het creëren van een Hotel chique Interieur

Nordstahl voor het creëren van een Hotel chique Interieur

Een Hotel Chique interieur is precies de stijl binnen een luxe hotel waarvan u zegt dat dit er schitterend en luxe uit ziet. Veel mensen zijn helemaal weg van de luxe uitstraling van de strakke donkere kleuren met de gouden accenten, de marmeren vloeren en tafels, de luxueuze meubels en de ton sur ton kleuren die hier goed gepaard bij gaan. Verder is Hotel Chique goed te herkennen aan de kleuren zwart, beige en hunter groen.

Een Hotel Chique inrichting bevat voornamelijk:

  • Duurzame natuurlijke materialen
  • Gouden accenten
  • Marmeren accenten
  • Ton sur ton kleuren (donkerblauw, donkergroen, donkerrood)
  • Luxueus ogend meubilair
  • Uitbundige verlichting
     

Hotel Chique binnen uw interieur dankzij Nordstahl

Bent u benieuwd wat voor Hotel Chique elementen passen binnen uw interieur? Laat u dan door Nordstahl adviseren. U zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor een strakke, tijdloze inrichting. In dit geval kunt u gaan voor de Nordstahl stalen strip leg. De egale lijnen binnen deze losse tafelpoten zorgen ervoor dat uw eettafel een strakke look krijgt. Combineer deze vervolgens met stoelen met stoere accenten en u eet voortaan aan een ontzettend luxe eettafel. Combineer deze losse massieve stalen tafelpoten met een donkerkleurig eikenhouten, betonnen of marmeren tafelblad en uw Hotel Chique eettafel is helemaal compleet.

Nordstahl strip tafelpoot Hotel chique

Tips om zelf een Hotel Chique interieur te creëren

Heeft u een ovaal of een recht tafelblad en bent u op zoek naar een stalen tafelpoot of tafelonderstel dat perfect past binnen een Hotel Chique interieur? Kijk dan snel eens naar het Twisted V tafelonderstel van Nordstahl. Dit prachtige onderstel heeft een gedraaide koker waardoor de tafel in zijn geheel een ontzettend luxe uitstraling krijgt. De tafelpoot is ook nog eens verkrijgbaar in een witte of zwarte gepoedercoate variant.

Twisted V tafelpoot hotel chique interieur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »