Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Scandinavisch interieur

Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur zoals dat in Finland, Zweden en Noorwegen voor komt zien we steeds vaker terug. De strakke minimalistische vormgeving geeft dankzij de warmere kleuren en natuurlijke materialen een fijne comfortabele sfeer.

Een Scandinavische inrichting bevat voornamelijk:

  • Strakke minimalistische vormgeving
  • Warme kleuren
  • Moderne uitstraling
  • Natuurlijke materialen
  • Veel houten meubilair
  • Patronen en geometrische vormen
  • Een comfortabele en functionele inrichting

Scandinavisch binnen uw interieur dankzij Nordstahl

Scandinavisch kan perfect gecombineerd worden met de strakke buizenprofielen die Nordstahl u kan aanbieden. Denk bijvoorbeeld eens aan de U legU leg heavy en zijn subtielere elegante variant de Twin U. Al deze losse stalen tafelpoten bestaan uit egale strakke lijnen wat ontzettend goed samengaat met allerlei verschillende soorten moderne meubilair. Tevens is het ook ontzettend mooi om Scandinavisch te combineren met natuurlijke materialen zoals verschillende soorten hout.

Mocht u toch iets kleiners in gedachten hebben dan kunt u misschien beter kijken voor een stalen salontafel. De stalen salontafel frame set van Nordstahl is hier een perfect voorbeeld van. Deze salontafel frame set is klein, efficiënt, subtiel en toch stoer.

Stalen M tafelpoten voor Scandinavisch interieur

Inspiratie opdoen voor Scandinavisch interieurs

Op onze inspiratie pagina hebben wij verschillende foto’s staan met voorbeelden van Scandinavische interieurs. Hierin is te zien dat vaak de M leg en de Scissor leg van Nordstahl terugkomt. Deze stalen tafelpoten gecombineerd met een natuurlijk tafelblad zorgen voor een warme natuurlijke sfeer. Dit is het meest typerend voor een Scandinavisch interieur.

Tips om zelf een Scandinavisch interieur te creëren

Een Scandinavisch interieur kun je het gemakkelijkst realiseren door middel van meubilair toe te voegen met geometrische houten accenten. Een salontafel bijvoorbeeld met stalen frame en een houten plateau bovenop, een houten eettafel met stalen onderstel, een stoel met houten stoelpoten… Dit soort meubilair doet echt wonderen binnen uw interieur en geeft het een echte Scandinavische sfeer. Ook kunt u uw inrichting door middel van het gebruik van verschillende patronen in kussens en decoratie van natuurlijke materialen zeer gemakkelijk van een Scandinavische tint voorzien.

Stoere scandinavisch tafel met stalen M tafelpoten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »