Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl Twist (circle) tafelpoten

Nordstahl Twist (circle) tafelpoten

De stalen Twist tafelpoot is perfect voor onder een mooi rond tafelbad

Seen 4 of the 4 products

Nordstahl twist tafelpoot rond 8x8 Nordstahl twist tafelpoot

Stalen Twist tafelpoten

De stalen twist tafelpoot van Nordstahl heeft een zeer unieke vorm. De gebruikte stalen kokers kruizen elkaar. U krijgt hierdoor een soort mikado effect. Deze midden tafelpoot geeft dankzij zijn unieke vorm genoeg ruimte om de stoelen rondom de tafel te plaatsen. De stalen Twist tafelpoot is een zeer stevig en betrouwbaar tafelonderstel en zeker geschikt voor vooral de bredere tafelbladen vanaf 90 tot ongeveer 120cm.

Naast de standaard twist tafelpoot voor onder de rechthoekige tafel verkopen wij ook een tweetal stalen twist tafelpoten die gebruikt kunnen worden onder ronde of vierkante tafels; het 8x8 cm twist model wat wij aanraden tot ongeveer 140cm diameter en ons zwaardere twist tafelpoot uit kokers 10x10 die gebruikt kan worden tot ongeveer 180cm in diameter. 

trapezium-tafelpoot-sfeerbeeld-01

 

Interieur stijlen

De twist tafelpoot staat perfect binnen meerdere interieurstijlen maar vooral staat deze echt super binnen uw “urban jungle” interieur. Deze tafelpoot komt het best tot zijn recht wanneer deze vanaf meerdere kanten te bewonderen is. De unieke vorm van de overlappende kokers zorgt ervoor dat de tafel telkens een andere uitstraling krijgt vanuit andere hoeken. De twist tafelpoot staat perfect onder een recht, ovaal of boomstam tafelblad aangezien deze precies in het hart van de tafel wordt bevestigd. U kunt gerust zeggen dat de stalen Twist tafelpoot uw interieur een totaal nieuwe TWIST geeft…

 

Afmetingen en montage

De stalen Twist tafelpoot is ideaal in combinatie met robuuste tafelbladen. Wij adviseren een rechthoekig of ovaal tafelblad met en lengte van maximaal 300 cm. De stalen Twist tafelpoot kan na het correct monteren van de bevestigingsplaten met gemak een zwaar tafelblad dragen. De onderkant van de 8×8 kokers zijn voorzien van stelpootjes, waardoor u de tafel precies naar wens kunt stellen. De Twist tafelpoot wordt vanwege zijn afmetingen als een demontabel onderstel verstuurd. Deze is dankzij het bijgeleverde sjabloon gemakkelijk te bevestigen in het hart van de tafel. Na het assembleren kan het sjabloon worden verwijderd. Deze is puur voor het correct positioneren van de bevestigingsplaten.

ook de twist tafelpoten voor de ronde tafels worden geleverd met een sjabloon zodat de montage een fluitje van een cent is. 


witte-poedercoating-pure-whitezwarte-poedercoating-steel-black 
De stalen Twist tafelpoten verkopen wij in 2 verschillende afwerkingen 
1. Steel black poedercoating
2. Pure white poedercoating 

 

Afwerking poedercoating

De zwart en wit gecoate twist tafelpoten krijgt een mooie dekkende duurzame poedercoating die zorgt voor een perfecte finish. De poedercoating zorgt ervoor dat de tafelpoot eenvoudig schoon te maken is en niet gaat roesten. Alle onderstellen zijn gepoedercoat in een matte kleur.

Levering

Al onze stalen tafelpoten zitten netjes verpakt in kartonnen dozen en worden geleverd door DHL of DPD met track & trace code. Mocht u bestellen via de webshop hanteren wij het 14 dagen retourrecht.

 

 

 

Bevestigen van de stalen Twist tafelpoten

Na ontvangst van uw stalen Twist tafelpoot kunt u deze eenvoudig bevestigen met houtdraadbouten, tellerkopschroeven of andere houtschroeven. In de montageplaat van de trapeziumpoot zitten zowel ronde gaten als sleufgaten zodat u zelf kunt kiezen hoe u de stalen tafelpoot bevestigd. De brede bevestigingsplaten zorgen voor een stabiel geheel na montage. Een montagehandleiding kunt u hier vinden. Mocht u er niet uitkomen kunt u gerust contact opnemen.

Garantie tafelpoten

Al onze stalen tafelpoten worden gemaakt op hoogwaardige industriële machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op al onze stalen trapezium tafelpoten.

Natuurlijk verkopen wij ook een bijpassend onderstel voor uw salontafel. Kijk eens op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »