Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl split tafelpoot

Nordstahl split tafelpoot

De combinatie tussen een stoere stalen tafelpoot en een landelijke tafelpoot. Dat is de Split tafelpoot. Standaard is de split voorzien van een dwarse strip in tussen de opening in de tafelpoot. Daardoor kan je er voor kiezen om een stoere dwarse balk

Seen 1 of the 1 products

Split tafelpoot

De combinatie tussen een stoere stalen tafelpoot en een landelijke tafelpoot. Dat is de Split tafelpoot. Standaard is de split voorzien van een dwarse strip in tussen de opening in de tafelpoot. Daardoor kan je er voor kiezen om een stoere dwarse balk tussen de tafelpoten te plaatsen om een landelijke look aan je eettafel te geven. De Split tafelpoot bevestig je aan de kopse kant van de eettafel en is een mooie variant op de bekende kruispoot. 

De stalen tafelpoten van Nordstahl zijn tijdloos, smaakvol en geven u jaren woonplezier. De tafelpoten staan goed bij ieder interieur, van Industrieel tot Scandinavisch. De producten van Nordstahl worden gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen, authentieke details en ambachtelijke afwerking. De stalen tafelpoten zijn voorzien van een egale poedercoating van hoge kwaliteit. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »