Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl split tafelpoot

Nordstahl split tafelpoot

De combinatie tussen een stoere stalen tafelpoot en een landelijke tafelpoot. Dat is de Split tafelpoot. Standaard is de split voorzien van een dwarse strip in tussen de opening in de tafelpoot. Daardoor kan je er voor kiezen om een stoere dwarse balk

Seen 1 of the 1 products

Nordstahl X leg stalen tafelpoot Frame leg Nordstahl stalen tafelpoot

Stalen Split tafelpoot

De stalen split tafelpoten van Nordstahl is een uniek design. Ze zijn dun en elegant en vallen erg op binnen uw interieur. De split tafelpoot geeft de mogelijkheid om ook op de hoek van de tafel stoelen te plaatsen. Ook niet onbelangrijk is de mogelijkheid om een houten dwarsbalk te plaatsen tussen beide poten in zoals te zien is op het sfeerbeeld. Op deze manier blijven de poten nog steviger staan en krijgt de tafel een echt unieke uitstraling ten opzichte van alle andere los staande stalen tafelpoten van Nordstahl. De combinatie met een Split leg en een eetbank is ideaal, zo kunt u gemakkelijk aanschuiven aan uw bankje.

Mocht u op zoek zijn naar een iets robuustere of juist een wat elegantere variant van de split tafelpoot dan kunt u kijken voor een X legX leg heavy of de subtielere Frame leg.

frame leg tafelpoot nordstahl

Interieur stijlen

Vanwege het stalen kokerprofiel van 8 x 6 cm valt de stalen split tafelpoot ontzettend goed te combineren met bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur. De poot zorgt voor een rustige en ruimtelijke sfeer binnen uw living of dining. De stalen split tafelpoten staan erg goed bij houten meubilair en dankzij de zwarte of witte poedercoating kan dit perfect worden gecombineerd met een witte of grijze inrichting. Het is ook ontzettend leuk om de tafel te combineren met een eetbank gezien de poot het uiterlijk heeft van een picknick bankje.

Afmetingen en montage

De stalen kokers zijn 8 x 6 cm breed en zijn op 23,5 cm vanaf de grond met elkaar verbonden, daardoor is het mogelijk om een houten dwarsbalk te plaatsen tussen Split tafelpoten zoals te zien is hiernaast. De stalen Split tafelpoten zijn ideaal in combinatie met een tafelblad van rond de 240 cm. Het staal is zo dik dat het gewicht van het tafelblad eigenlijk niet uitmaakt. Het belangrijkste is dat de stalen tafelpoten correct worden gemonteerd aan het tafelblad via minimaal 6 sleufgaten in de bevestigingsplaat. Op deze manier kan vrijwel bijna elk blad op de tafelpoten worden gemonteerd.

 

Afwerking poedercoating


witte-poedercoating-pure-whitezwarte-poedercoating-steel-blackDe Split tafelpoten verkopen wij in 2 verschillende afwerkingen, door de afwerking zijn uw stalen tafelpoten goed beschermd tegen roest en eenvoudig schoon te houden:

1. Steel black poedercoating
2. Pure white poedercoatingLevering

Al onze stalen tafelpoten zitten netjes verpakt in een kartonnen doos en worden verstuurd door DHL of DPD met track & trace code. Mocht u bestellen via de webshop hanteren wij het 14 dagen retourrecht mocht de Split tafelpoten niet aan uw verwachtingen voldoen.

 

 

Montage stalen Split tafelpoten

Na ontvangst van uw stalen Split tafelpoten kunt u deze eenvoudig bevestigen met houtdraadbouten, tellerkopschroeven of andere houtschroeven. In de montage platen van de tafelpoot zitten zowel ronde gaten als sleufgaten zodat u zelf kunt kiezen hoe u de stalen tafelpoten bevestigd. De vele bevestigingsgaten zorgen voor een stabiel geheel na montage. Een montagehandleiding/ montagevideo kunt u hier vinden. Mocht u er niet uitkomen kunt u gerust contact opnemen.

Garantie tafelpoten

Al onze Split bridge tafelpoten worden gemaakt op hoogwaardige industriële machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op al onze stalen tafelpoten.

Natuurlijk verkopen wij ook een bijpassend onderstel voor uw salontafel. Kijk eens op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »