Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Tafelpoten voor ronde tafels

Tafelpoten voor ronde tafels

Bij Nordstahl verkopen wij een ruime keuze aan tafelpoten voor ronde tafels, van tafels met een diameter van 100cm tot 200cm, u vindt altijd een passend onderstel.

Seen 6 of the 6 products

Zoek u een tafelpoot voor uw ronde tafel dan zit u bij Nordstahl goed. Wij verkopen verschillende tafelpoten voor ronde tafels, de meeste in een zwarte en witte poedercoating. Al onze tafelpoten voor ronde tafels zijn vakkundig gelast en getest op stabiliteit. Onze tafelpoten passen onder ronde tafels met een diameter van +/- 100cm tot 200cm, dit hangt af van het model tafelpoot. Om u te helpen met uw keuze hebben wij de tafelpoten onderverdeeld in modellen voor ronde tafels tot 140cm en poten voor ronde tafels groter dan 140cm. 

Tafelpoten voor ronde tafels tot 140cm

Zoekt u een tafelpoot voor een ronde tafel tot 140cm dan biedt Nordstahl een ruime keuze. Ronde bladen tot 140cm geven ongeveer zitplaats aan 6 personen, dit is wel afhankelijk van de grote van de stoel en de keuze van de tafelpoot. Bij Nordstahl verkopen wij de volgende stalen tafelpoten voor ronde tafels tot 140cm:

Onze Mikado tafelpoot komt het beste uit met tafelbladen vanaf rond 100 – 130cm, 140cm is ook geen probleem voor de Mikado enkel vinden wij de verhouding blad t.o.v. poot het mooist tot 130cm. De andere tafelpoten zoals de Double X en twist tafelpoten raden wij aan voor ronde tafelbladen 110 – 140cm met een uitloop naar 150cm. De Twist heeft 3 stalen poten op de vloer en de Double X poten, zowel het model met ronde buizen als het model met vierkante buizen, heeft 4 poten op de vloer. De technische tekeningen kunt u terugvinden bij de tafelpoot. Al onze tafelpoten voor ronde eettafels hebben een hoogte van 73cm en zijn verkrijgbaar in het zwart (Steel Black) en wit (Pure White).

Tafelpoot ronde tafel tot 140cm

Tafelpoten voor ronde tafels groter dan 140cm

Wanneer u opzoek bent naar een tafelpoot voor een grote ronde eettafel hebben wij onze “Heavy” tafelpoten. Deze tafelpoten hebben wij ontwikkeld voor tafelbaden groter dan 140cm, in veel gevallen tot 180cm – 200cm. De zwaardere stalen profielen en bredere maten zorgen ervoor dat uw ronde tafel stabiel op de grond staat. Voor grote ronde tafels verkopen wij de volgende modellen:

Deze tafelpoten worden uit zware 12x12cm kokers gemaakt wat in combinatie met een groot rond blad de perfecte verhouding geeft. De twist staat met 3 poten op de vloer en de Double X heavy staat met vier poten op de vloer. Net zoals de tafelpoten voor bladen tot 140cm hebben de zwaardere modellen een hoogte van 73cm en zijn ze leverbaar in onze witte en zwarte poedercoating. 

tafelpoot grote ronde tafels

Kwaliteit en afwerking van Nordstahl

Net zoals voor al onze stalen tafelpoten, bankpoten en salontafel poten, geldt ook voor onze tafelpoten voor ronde tafels dat de laskwaliteit en poedercoat afwerking van een zeer hoog niveau zijn. Al onze tafelpoten voor ronde tafels worden voorzien van stelvoetjes zodat u deze na bevestigen vlak kunt stellen. De tafelpoten zitten netjes verpakt in kartonnen dozen en versturen wij met DHL, met de Track&Trace code kunt u kijken wanneer het pakket geleverd wordt. Ook op tafelpoten voor ronde tafels geldt de Nordstahl garantie van 3 jaar. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »