Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Monteren van stalen tafelpoten onder een ronde tafel

Monteren van stalen tafelpoten onder een ronde tafel

Wij verkopen een ruim aanbod aan stalen tafelpoten die u kunt monteren onder uw ronde tafel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dubbele kruistafelpoten, die wij leveren in vierkante kokermaten 8x8 cm en 12x12cm en in een ronde buis variant. Daarnaast hebben we de elegante Mikado tafelpoot die u kunt monteren onder kleinere tafelbladen. Voor de meeste stalen tafelpoten voor onder ronde tafels geldt dat u het tafelblad op zijn kop dient te leggen en daarna de tafelpoot te monteren, enkel voor de zware dubbele kruistafelpoot raden wij aan om het blad eerst op de tafelpoot te leggen en daarna vanaf de onderzijde de montage te verrichten. Ook voor de ronde tafels geldt om vanaf de buitenzijde van de bevestigingsplaten naar de buitenrand van het tafelblad te meten en te zorgen dat deze maten aan alle zijden gelijk zijn, onderstaand een illustratie ter verduidelijking.

Tafelpoten monteren onder ronde tafel

Na het positioneren van de tafelpoot op het ronde tafelblad kunt u deze vastschroeven. Wij gebruiken veel tellerkopschroeven of houtdraadbouten hiervoor. Via de link bevestigen kunt u zien hoe deze bevestigingsmaterialen eruit zien en hebben wij een korte video met uitleg

Monteren van tafelpoten onder ronde tafels met speciale montagevoorschriften 

Net zoals bij onze twist tafelpoot voor rechthoekige tafels wordt er bij de ronde variant ook een staal sjabloon geleverd. Na het bepalen van het middelpunt van de tafel kunt u sjabloon positioneren, na positioneren kunt u de 3 losse tafelpoten eenvoudig monteren in de daarvoor bestemde uitsparingen. Na het monteren van de tafelpoten kunt u het sjabloon eenvoudig wegnemen. De handleiding voor het monteren van de twist tafelpoten kunt u hier downloaden.

Mikado tafelpoot monteren rond tafel blad

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »