Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Stalen salontafelpoten van Nordstahl

Stalen salontafelpoten van Nordstahl

Nordstahl stalen salontafelpoten en salontafel onderstellen voor elke vorm salonblad

Seen 12 of the 12 products

Beschikt u over of maakt u zelf een eiken/ betonnen of ander salontafelblad? Dan kunt u bij Nordstahl terecht voor een passende set kwalitatieve stalen salontafelpoten. Bij Nordstahl kunt u een groot aanbod aan stalen salontafelpoten vinden voor zowel ronde/ovale als vierkante/rechthoekige salontafels.

Van een simpele vorm zoals de stalen salon U salontafelpoot tot en met een zeer unieke vorm als bijvoorbeeld de Twisted V leg. Wij zijn ervan overtuigd dat Nordstahl een passend salontafel onderstel voor binnen uw interieur kan bieden.

Stalen salontafelpoten Nordstahl

Verschillende modellen stalen salontafelpoten

Nordstahl biedt voor eigenlijk alle formaten salontafelbladen een groot assortiment salontafelpoten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stalen salon onderstel voor onder een vierkante of ronde salontafel? Neem dan eens een kijkje bij de stalen Twist of Double X salontafelpoten van Nordstahl.

Misschien heeft u wel een grote ovale salontafel, kijk dan eens bij de Matrix stalen salontafelpoot of misschien zijn de veelzijdige Square Frames leg wel dé toevoeging voor uw interieur!

Voor een rechte salontafel hebben wij vele soorten losse stalen salontafelpoten voor de kopse kant zoals bijvoorbeeld de robuuste en stoere stalen kruispoten (X salontafelpoten ), U salontafelpoten, Trapezium salon poten of als u op zoek bent naar iets elegants misschien wel de rustigere Strip salontafelpoten.

Veel van onze salontafelpoten hebben ook een tafel model, kijk snel in de categorie stalen tafelpoten om het passende model te vinden.

Salontafel onderstellen Nordstahl

Stalen salon tafelpoten altijd gepoedercoat

Alle stalen salontafelpoten van Nordstahl worden voorzien van een hoogwaardige en duurzame poedercoating. De poedercoating bevat géén schadelijke stoffen en tijdens het aanbrengen van de poedercoating wordt het overtollige poeder direct afgezogen en opnieuw gebruikt. Deze manier van poedercoaten zorgt voor een minder milieubelastende afwerking en is hiernaast ook veiliger en minder schadelijk voor de medewerkers die hier gebruik van maken.

Bij Nordstahl worden er 2 kleuren gehanteerd: Steel Black en Pure White. Deze poedercoating heeft een matte finish wat ervoor zorgt dat de stalen salontafelpoot een karakteristieke en stoere uitstraling krijgt.

Nordstahl salontafel poten

Productie van onze stalen salontafelpoten

Alle stalen salontafelpoten bij Nordstahl worden met uiterste precisie geproduceerd. De zware bevestigingsplaten worden door middel van nauwkeurige machines met lasers voorzien van meerdere ronde- en sleufgaten. Dankzij deze gaten is het gemakkelijk om de stalen salontafelpoten van Nordstahl te bevestigen aan elk soort salontafelblad. Alle stalen profielen die wij gebruiken voor de productie van de stalen salonpoten komen uit Europa, hierdoor is de kwaliteit en vormvastheid van de materialen gegarandeerd. Door gebruik te maken van vakkundig lassers en, bij serieproductie, industriële lasrobots kunnen wij salononderstellen produceren van de hoogste kwaliteit. Door de strenge kwaliteitscontrole weten wij dat onze salonpoten de zwaarste lasten kunnen dragen en eenvoudig te monteren zijn.

produceren van stalen tafelpoten

 
Vakbekwame lassers

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen salontafelpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen salontafelpoten de mooiste lasnaden hebben en niet extra nageslepen hoeven te worden, hierdoor hebben de Nordstahl stalen salontafel poten de beste afwerking in de markt.

 
Verpakken

Om de salontafelpoten onbeschadigd bij u te kunnen leveren maken wij gebruik van dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming. Op deze manier kunnen wij de salonpoten opsturen en komen deze onbeschadigd aan.                                                                                                                                                                                                               

 
Garantie salontafelpoten

Al onze producten worden gemaakt op hoogwaardige industriële machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op alle stalen salonpoten van Nordstahl.                                                                                                                                                                                                           

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »