Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Tafelpoten voor ovale tafels

Tafelpoten voor ovale tafels

Bij Nordstahl verkopen wij een ruime keuze aan tafelpoten voor ovale tafels, van de populaire matrix tafelpoten tot de complexe twist en spider tafelonderstellen.

Seen 8 of the 8 products

Ook voor ovale tafelbladen hebben wij Nordstahl verschillende tafelpoten die passend zijn. De tafelpoten die wij verkopen voor ovale tafels zijn meestal tafelpoten die in het midden van de ovale tafel wordt gemonteerd, in sommige gevallen wordt er ook wel gekozen voor tafelpoten die op de kopse kant worden gemonteerd, met name de scissor of de M tafelpoot zijn dan favoriet.  Al onze tafelpoten zijn zo ontworpen dat je ze eenvoudig kunt monteren en bevestigd onder je ovale tafelblad

Tafelpoten ovaal tafelblad

 

V tafelpoten voor onder een ovaal blad

Afhankelijk van de grootte van het ovale tafelblad kan er kozen worden tussen de verschillende V tafelpoten. V tafelpoten zijn vaak favoriet wanneer er gekozen wordt voor een ovaal blad. De V vorm van de stalen profielen in combinatie met de ovale vorm van het tafelblad maakt het geheel erg stijlvol. Bij Nordstahl verkopen wij 3 verschillende soorten V tafelpoten:

1.       Nordstahl V leg

Waarschijnlijk de meest praktische tafelpoot voor een ovale tafel of recht tafel, deze tafelpoot heeft enkel een zeer smalle strip op de vloer staan waardoor de stoelen makkelijk aangeschoven kunnen worden. Zeker tot tafelbaden van ongeveer 260cm lang en een breedte van 110cm een aanrader

2.       Nordstahl V leg heavy

Opzoek naar robuust dan heb je de tafelpoot gevonden voor onder je ovale tafel. Deze zware V tafelpoot kan de zwaarste ovale tafels dragen zonder probleem, de zware profielen en dikke vloerplaat zorgen voor een bijzonder stabiel geheel. Onze Heavy V tafelpoot raden wij voor tafels vanaf 220cm. Qua lengte zijn er vrijwel geen beperkingen voor deze poot, ovale bladen van 300cm+ draagt hij zonder probleem met een breedte van 110-120cm.

3.       Nordstahl twisted V

Bij veel mensen favoriet, niet alleen bij rechte tafelbladen maar zeker ook bij ovale bladen een echte eye-catcher. Deze V tafelpoot heeft speciaal gevormde stalen profielen waar je je ogen niet vanaf kunt houden. De grote stalen vloerplaat zorgt dat de poot stabiel staat. Deze V tafelpoot maakt je ovale eettafel tot het pronkstuk in huis. Dit onderstel raden wij aan tot ovale bladen van 300cm met een breedte van 110cm.

V poten voor onder ovaal blad

 

Matrix tafelpoten voor onder je ovale tafelblad

Bij vele bekend en nog steeds zeer gewild, zeker ook onder ovale tafels. De praktische vorm zorgt voor veel zichtruimte om je ovale blad . Wij leveren de matrix tafelpoten voor ovale tafels in twee maten:

1.       Nordstahl Matrix leg

Één van de meest verkochte tafelpoten van Nordstahl en zeer gewild voor onder een ovale tafel, onze matrix tafelpoot, gemaakt uit 8x8 stalen kokers. Door de mooi lasnaden en fraaie 8x8 cm kokers zeer een aanwinst in uw huis. De matrix tafelpoot verkopen wij onder ovale bladen van 180 tot 280cm met een breedte van 80cm tot 110cm. Hij is leverbaar in een zwarte poedercoating voor een industriële look en een witte poedercoating als je meer richting het Scandinavische interieur wilt.

2.       Nordstahl Matrix leg Heavy

Geen ovaal blad is te groot voor deze stoere tafelpoot. Je leest het al in zijn naam de Heavy matrix tafelpoot kan zeer grote tafelbladen aan, deze stalen tafelpoot gemaakt uit kokers van 12x12cm staat zeer stabiel en heeft een hoog afwerkingsniveau; gemaakt door echte vakmannen en voorzien van een hoogwaardige poedercoating. De Nordstahl Matrix Heavy wordt ingezet voor bladen tot 400cm met een breedte van 120cm.  Als je een groot ovaal tafelblad hebt en je een stabiele stalen poot zoekt is de Matrix Heavy jouw ideale tafelpoot.

Ook deze matrix tafelpoot is voorzien van stelvoetjes om zodat je na monteren je ovale eettafel vlak kan stellen.

Matrix tafelpoot voor ovale tafel

 

Welke andere tafelpoten passen er onder een ovaal tafelblad?

Vind je V tafelpoten of de matrix tafelpoten toch wat gewoontjes voor onder je ovale blad, dan hebben we gelukkig nog een aantal andere opties die beter bij je passen. Al deze tafelpoten zijn speciaal door ons opgetekend en uitgewerkt, getest op stabiliteit en eenvoud van monteren en bevestigen, zodat je zeker bent dat je een kwaliteitsproduct in huis neemt.

1.       Nordstahl Harp leg  

Opzoek naar een unieke stalen tafelpoot die je niet veel ziet maar erg fraai staat onder een ovale tafelblad, check dan snel de Nordstahl Harp leg. Deze tafelpoot in combinatie met een mooi ovaal houten of betonnen tafelblad is de blinkvanger in je woonkamer. De dikke vloerplaat en schuin lopende dubbele stalen kokers zijn niet alleen erg fraai maar ook erg sterk en stabiel. Wij raden deze tafelpoot dan ook aan voor ovale bladen vanaf 200cm tot 280 met een breedte van 90cm tot 110cm.

2.       Nordstahl Spider leg

De stalen spider poot is zeker passend in een modern interieur. De strakke lijnen van de tafelpoot en de kleine stalen kokermaat kunnen perfect gecombineerd worden met een ovaal tafelblad. Wij raden de Spider tafelpoot aan voor ovale bladen van 200cm tot 260cm, en een breedte tot 120cm.

3.       Nordstahl Twist leg

Als laatste in het rijtje maar bij veel klanten op de eerste plaatst; de Nordstahl Twist leg is één van onze populairste opties. Deze tafelpoot verkopen wij zeer veel, niet alleen voor rechte tafelbladen maar zeker ook voor ovale bladen. De wirwar aan stalen kokers en hoogwaardige poedercoat afwerking maakt de twist tot één van onze verkooptoppers. Wij gebruiken de twist tafelpoot onder ovale bladen van 180 tot 300cm, met een maximale breedte van 110-120cm. Ook de twist tafelpoot wordt geleverd met stelvoetjes om na montage uw ovale tafel te kunnen stellen.

Spider stalen tafelpoot voor ovale tafels

 

Kwaliteit staat voorop bij Nordstahl

Net zoals bij al onze stalen tafelpoten en andere producten staat de kwaliteit voorop bij Nordstahl. Al onze producten worden in Europa geproduceerd uit Europese staalprofielen, gelast door vakmensen en voorzien van een poedercoat afwerking voor de beste finish. Al onze producten zitten netjes verpakt in kartonnen dozen om ze onbeschadigd bij u te kunnen leveren.  Op deze manier kunt u zeker zijn dat wanneer u een tafelpoot zoekt voor een ovaal blad u de kwaliteit krijgt die u zoekt en verwacht. Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij u 3 jaar garantie op onze producten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »