Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Tafelpoten voor vierkante tafels

Tafelpoten voor vierkante tafels

Bij Nordstahl hebben wij verschillende stalen tafelpoten voor vierkante tafels.

Seen 5 of the 5 products

Heeft u een vierkant tafelblad en zoekt u hier een tafelpoot voor? Gelukkig hebben wij bij Nordstahl meerdere opties voor vierkante tafelbladen. Bij vierkante tafels worden hoofdzakelijk tafelpoten gebruikt die in het midden van de tafel worden geplaatst. Hierdoor blijven alle vier de zijden van de tafel vrij en kunnen, afhankelijk van de afmetingen van het blad, meerdere stoelen geplaatst worden. Al onze tafelpoten voor vierkante tafels zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te monteren zijn en simpel te bevestigen zijn.

Dubbele kruispoten voor onder een vierkante tafel

De meest populaire modellen voor onder een vierkante blad zijn onze dubbele kruis tafelpoten, deze tafelpoten worden gebruikt voor vierkante tafelbladen van 100x100 tot 200x200cm. Deze stalen tafelpoot staan met 4 poten op de vloer en kunnen eenvoudig met stelvoetjes afgesteld worden. De stevige bevestigingsplaten aan de bovenzijde van de tafelpoot zorgen ervoor dat u ze makkelijk aan uw vierkante tafelblad kunt bevestigen. Vanwege de populariteit van dit model hebben wij drie verschillende uitvoeringen:

1.       Nordstahl Double X leg

De perfecte tafelpoot voor vierkante bladen van 100x100 tot 140x140cm. Dit is ons standaard model gemaakt uit stoere stalen kokers in de maat 8x8cm, net zoals onze andere tafelpoten voor vierkante bladen heeft de poot een hoogte van 73cm. De dubbele kruis tafelpoot leveren wij in twee verschillende kleuren; Nordstahl Steel black onze zwarte kleur en Pure white onze witte kleur. Beide kleuren zijn hoogwaardige poedercoatings die een perfecte afwerking en slijtvaste coatingslaag garanderen.

2.       Nordstahl Double X round leg

De naam zeg het al deze stalen tafelpoot is gemaakt uit ronde stalen buizen. Net even weer wat anders en zeker leuk om een stoere vierkante tafel van te maken. De ronde buizen hebben een diameter van ongeveer 8cm en zijn helemaal op maat gesneden op de buislaser, hierdoor is de passing gegarandeerd. Net zoals het model met vierkante stalen buizen is ook deze tafelpoot geschikte voor het maken van een vierkante tafel van 100x100 tot 140x140cm.  Na het lassen van de tafelpoot, wordt deze gestraald en voorzien van onze witte of zwarte poedercoating. Het vierkante tafelblad kunt u eenvoudig op de bovenzijde van de tafelpoot leggen en bevestigen.

3.       Nordstahl Double X leg Heavy

Wil je een grote vierkante tafel en zoek je een geschikte tafelpoot, kijk dan snel bij onze Double X heavy. Deze stalen tafelpoot kan zeer grote vierkante tafelbladen wij adviseren de poot dan ook voor bladen vanaf 150x150 tot wel 200x200cm. Het hoge gewicht van de tafelpoot en de brede positie op de vloer zorgen ervoor dat zelfs bij deze grote afmetingen uw vierkante tafel stabiel staat.

Tafelpoot vierkante eettafel

 

Twist tafelpoten voor onder een vierkant tafelblad

Naast onze stalen dubbele kruispoten hebben wij de twist tafelpoten voor onder vierkante bladen. Deze twist tafelpoten maken van je vierkante tafel een waar pronkstuk in huis en komen zeker tot zijn recht in modern interieur of Scandinavisch interieur. Beide twist modellen verkopen wij zowel in onze witte als in onze zwarte poedercoating.  Net zoals bij de andere stalen tafelpoten voor vierkante tafels zitten er ook in deze poten stelvoetjes waarmee je de tafel eenvoudig kan stellen, is de vloer niet geheel vlak is dat dus geen probleem. De bijgeleverde montage sjablonen zorgen ervoor dat het monteren van deze tafelpoot onder je vierkante tafelblad geen probleem is.

1.       Nordstahl Twist Circle leg

Deze elegante tafelpoot past perfect onder vierkante tafelbladen van 100x100 tot 140x140cm. In tegenstelling tot de dubbele kruispoten staan onze twist tafelpoten met 3 poten op de vloer. Toch staat ook deze tafelpoot zeer stabiel bij bladen tot 140x140cm. De tafelpoot wordt vervaardigd uit stalen kokerprofielen van 8x8 cm.

2.       Nordstahl Twist Circle heavy leg

Opzoek naar een Twist circle maar heb je een vierkant blad groter dan 140x140cm? Geen probleem, de grote broer van onze Twist Circle, het “Heavy” model, kan jouw vierkante blad vast dragen. Deze krachtpatser gebruiken wij voor vierkante tafels tot 180x180cm. Net zoals het andere twist model wordt dit model ook afgewerkt met een witte of zwarte poedercoating.

twist tafelpoot vierkante tafel

Nordstahl de leverancier voor tafelpoten voor vierkante tafels

Net zoals al onze stalen tafelpoten, salontafel poten, bankpoten en andere producten van Nordstahl worden ook onze tafelpoten voor vierkante tafels gemaakt op hoogwaardige industriële machines, gelast door vakkundige lassers, gestraald en professioneel gepoedercoat. Al de Nordstahl producten zijn door ons ontwikkeld en getest, we weten dat ze veilig zijn, eenvoudig te monteren zijn.

Al onze producten worden netjes verpakt in kartonnen dozen en verstuurd met DHL inclusief een track en trace code. De meeste van onze tafelpoten houden wij op voorraad en kunnen hierdoor snel verstuurd worden.  

Komt u er niet uit of wilt u advies bij de keuze van de tafelpoot onder uw vierkante tafelblad bel of mail dan snel onze klantenservice.

tafelpoot vierkant tafelblad

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »