Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Stalen wandrekken, ideaal voor in de keuken of badkamer

Stalen wandrekken, ideaal voor in de keuken of badkamer

Het stalen wandrek kunt u zo breed maken als u zelf wilt, zo kunt u het rek op vele verschillende plaatsen gebruiken en is hij altijd exact de juiste afmeting.

Seen 2 of the 2 products

Stel je eigen wandrek of keukenrek samen. Door middel van dit handige stalen frame kun je zelf bepalen hoe breed je jouw wandrek maakt. Zo kun onze industriële wandrekken ook in smalle ruimtes kwijt.

De wandrekken zijn multifunctioneel, zo zijn deze te gebruiken in vele verschillende ruimtes en te combineren met verschillende interieurstijlen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om dit rek in de badkamer te bevestigen als handdoekenrek? Of in de keuken als kruidenrek?

Heb je een smal stukje over en de woonkamer waar een stalen wandrek kwijt zou kunnen, wellicht heb je een leuk hoekje om hem te gebruiken als fotoplank? Met deze metalen rekken kun je werkelijk alle kanten op.

Wandrekken in verschillende afmetingen

De stalen wandrekken zijn er in verschillende afmetingen. Zo kun je bij ons terecht voor een wandrek met 2 of bijvoorbeeld 3 planken. Doordat wij het wandrek los leveren, kun je zelf bepalen hoe breed de planken voor in het metalen rek moeten worden. Je kunt kiezen voor het wandrek in de afmeting Small of Large. 

Eventueel zou je er ook voor kunnen kiezen om één verdieping open te laten om er zo een hoger accessoire in kwijt te kunnen óf aan het metalen frame bijvoorbeeld een hangplant te hangen.

Vervaardiging van de wandrekken

Onze stalen wandrekken worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers. Deze vakmensen zorgen ervoor dat u een echt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi en industrieel uitziet maar ook veilig is. Al onze bevestigingsplaten worden op hoogwaardige industriële lasers gesneden zodat u zeker bent dat de maatvoering klopt. De industriële wandrekken worden eerst door ons uitvoerig getest voordat wij ze op de markt brengen zodat u zeker bent van een hoogwaardig product. 

Montage van de wandrekken

Al onze producten zijn makkelijk te monteren. U ontvangt van ons de bevestigingsmaterialen om de wandrekken aan de muur te bevestigen, ook leveren wij mooie zwarte schroeven voor het vastzetten van de houten planken in de stalen wandrekken.

Poedercoating

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze stalen wandrekken standaard van een dekkende poedercoating, dus geen onbehandeld staal, kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat.
Onze industriële wandrekken worden chemisch gereinigd of aangestraald. Door deze industriële voorbehandeling is het staal voorbereid om de poedercoating goed te laten hechten zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw metalen wandrek. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de wandrekken volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »