Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Industrieel Interieur

Industrieel Interieur


Een industrieel interieur bestaat voornamelijk uit ruwe, robuuste en stoere materialen. Vaak gaat dit gepaard met leren accenten en andere natuurlijke materialen zoals beton of hout.

Een Industriële inrichting bevat voornamelijk:

  • Ruwe robuuste stoere uitstraling
  • Veel hardsteen, ijzer, en staal
  • Kleuren zoals cognac, bruin, groen, wit en blauw
  • Natuurlijke materialen zoals beton en leer
  • Grote robuuste accessoires
  • Leren details zoals plankdragers
  • Ruige en koele uitstraling

Industrieel binnen uw interieur dankzij Nordstahl

Alle producten van Nordstahl zijn industrieel. Elke stalen (salon)tafelpoot, kastframe, accessoire bevatten industriële eigenschappen vanwege de zichtbare lasnaden en de ruwe matte poedercoating. Een toevoeging die ontzettend goed gaat met onze producten van Nordstahl zijn kooldraadlampen. Deze worden niet standaard door ons verkocht maar zijn wel een ontzettend stoere en industriële toevoeging aan uw interieur.

Stalen V tafelonderstel voor industrieel interieur

Inspiratie opdoen voor Industrieel interieurs

Alle producten van Nordstahl bevatten industriële elementen dus hier is genoeg over te vinden bij ons. Kijk zeker even naar alle tafelpoten, salontafelpoten, bankpoten maar vergeet ook zeker niet een stoere bijpassende stalen kastframe of houten (zwevende)wandplank! Maak uw interieur zo stoer als mogelijk.

Tips om zelf een Industrieel interieur te creëren

Een Industrieel interieur kun je het gemakkelijkst realiseren door middel van meubilair toe te voegen met stalen profielen. Een salontafel bijvoorbeeld met stalen frame en een houten plateau bovenop, een houten eettafel met stalen onderstel, metalen stoelen… Dit soort meubilair doet echt wonderen binnen uw toekomstig industrieel interieur en geeft het een echte ruwe en robuuste sfeer. Ook de kleur cognac is een prachtige toevoeging en zorgt voor net dat beetje extra sfeer bij de koude, stoere materialen.

Industrieel interieur Nordstahl tafelpoten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »