Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Romantisch interieur

Romantisch interieur

Een romantisch interieur wordt vaak direct gekoppeld aan een vrouwelijke stijl. Dit is echter niet helemaal waar. Een romantisch interieur is niet alleen vrouwelijk maar vooral ook stoer. Dit is dan ook de reden dat de stalen tafelpoten en onderstellen van Nordstahl zo goed binnen een romantisch interieur passen. Een romantisch interieur bestaat vaak uit zachte kleuren en veel wit. Dit gaat ook vaak gepaard met veel bloemen, sierlijke vormen en vooral veel decoratie. Combineer een romantisch interieur met onder andere een landelijke of industriële stijl.

Landelijk romantisch interieur

Het verschil zit hem in de sierlijkheid. In een landelijk romantisch interieur komen vaak roze elementen terug. Dit kunnen bijvoorbeeld kussens zijn maar ook planten zoals rozen. Ook gaat dit vaker gepaard met een kroonluchter van glas of een bloemenprintjes behang in de slaapkamer.

Industrieel romantisch interieur

Bij een industrieel romantisch interieur worden er vaak donkerdere kleuren gebruikt binnen het interieur. Donkere kleuren zoals zwart, grijs of antraciet zijn hier goede voorbeelden van. Ook massievere meubels met bredere stalen kokerprofielen zorgen hier voor een veel robuustere en stoerdere look.

Tafelpoot Mikado romantisch interieur

Inspiratie opdoen voor romantische interieurs

Hieronder staan een aantal voorbeelden van romantische interieurs. Dit zijn allemaal tevreden klanten van Nordstahl die hun eigen inrichting graag willen delen met de wereld. Zoals te zien is, ziet u vaak een stalen tafelpoot met een wat dunner koker profiel. Op deze manier blijft het interieur sierlijk maar ook stoer.

Dit komt vaak voor binnen een romantische inrichting:

Veel soorten decoratie

  • Zachte kleuren (vaak pastel en lichte tinten)
  • Bloemenprints
  • Sierlijke vormen
  • Wit of licht gekleurd hout

Tips om zelf een romantisch interieur te creëren

Bekijk eens de ScissorDiamond XMikadoTwin U of de Split sierlijke stalen tafelpoten van Nordstahl. Dit zijn de perfecte toevoegingen voor uw romantisch interieur. Deze stalen tafelpoten en onderstellen hebben een dun kokerprofiel waardoor er geen ruimte verloren gaat binnen uw living. De matte poedercoating zorgt voor een mooie afwering en zorgt er voor dat er geen robuustheid verloren gaat. Kortom, de perfecte oplossing voor uw romantisch interieur.

Tafelpoot split staal romantisch interieur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »