Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl Stalen tafelpoten voorzien van poedercoating

Nordstahl Stalen tafelpoten voorzien van poedercoating

Stalen kruispoten 

Stalen kruispoten zijn enorm populair, zo kunt u bijvoorbeeld ideaal een eet bank plaatsen aan uw tafel wanneer u een tafel met stalen X poten heeft. De stalen X tafelpoten passen met vele verschillende soorten en afmetingen tafelbladen. De X leg wordt verkocht in verschillende kokermaten, zo hebben wij de X poten bijvoorbeeld in koker 8×8 of 12×12.

Naast de X tafelpoot in de standaarduitvoeringen hebben wij ook de Scissor leg, dit is een slanker model, goed te combineren met kleinere bladen of bijvoorbeeld bureaubladen.

Fast and easy

payments to make

Separated they live in Bookmarks right at the coast of the famous Semantics, large language ocean Separated they live in Bookmarks right

Discover more  >

Nordstahl

Stalen tafelpoten en tafelonderstellen 

Beschikt u over of maakt u zelf een eiken/ betonnen of ander tafelblad? Dan kunt u bij Nordstahl terecht voor een passende set kwalitatieve stalen tafelpoten. Bij Nordstahl kunt u een groot aanbod aan stalen tafelpoten vinden voor zowel ronde/ovaleals vierkante/rechthoekigetafels. Van een simpele vorm zoals de u poot tot en met een zeer unieke vorm als bijvoorbeeld de Harp leg. Wij zijn ervan overtuigd dat Nordstahl een uitstekende keuze is voor binnen uw interieur!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »