Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Stalen tafelpoten van Nordstahl

Stalen tafelpoten van Nordstahl

Nordstahl stalen tafelpoten en tafelonderstellen voor elke vorm tafelblad

 

Beschikt u over of maakt u zelf een eiken/ betonnen of ander tafelblad? Dan kunt u bij Nordstahl terecht voor een passende set kwalitatieve stalen tafelpoten. Bij Nordstahl kunt u een groot aanbod aan stalen tafelpoten vinden voor zowel ronde/ovale als vierkante/rechthoekige tafels. Van een simpele vorm zoals de U poot tot en met een zeer unieke vorm als bijvoorbeeld de Harp leg. Wij zijn ervan overtuigd dat Nordstahl een uitstekende keuze is voor binnen uw interieur!

Stalen tafelpoten Nordstahl

Verschillende modellen stalen tafelpoten

Nordstahl biedt voor eigenlijk alle formaten tafelbladen een groot assortiment tafelpoten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stalen onderstel voor onder een vierkante of ronde tafel? Neem dan eens een kijkje bij de stalen Twist circle, Double X en Mikado tafelpoten van Nordstahl.

Misschien heeft u wel een grote ovale tafel, kijk dan eens bij de volgende stalen middenpoten: V tafelpotenMatrix tafelpoten of misschien is deze unieke Spider wel dé toevoeging voor uw interieur!

Voor een rechte eettafel hebben wij vele soorten losse stalen tafelpoten voor de kopse kant zoals bijvoorbeeld de robuuste en stoere stalen kruispoten (X tafelpoten), U tafelpotenTrapezium tafelpoten of als u op zoek bent naar iets elegants misschien wel de rustigere Scissor of Split tafelpoten.

Veel van deze stalen tafelpoten verkopen wij in twee varianten; een slank en elegant model of een robuuster model. Beide modellen tafelpoten kunnen vaak onder uw tafel. Bij tafelbladen langer dan 260cm + komt vaak de robuuste stalen tafelpoot beter tot zijn recht. Mocht u hierover advies willen kunt u contact met ons opnemen zodat wij u van advies kunnen zien welke stalen tafelpoot het beste in uw situatie past.

Nordstahl stalen tafelonderstellen

Stalen tafelpoten met poedercoating

Alle stalen tafelpoten van Nordstahl worden voorzien van een hoogwaardige en duurzame poedercoating. De poedercoating bevat géén schadelijke stoffen en tijdens het aanbrengen van de poedercoating wordt het overtollige poeder direct afgezogen en opnieuw gebruikt. Deze manier van poedercoaten zorgt voor een minder milieubelastende afwerking en is hiernaast ook veiliger en minder schadelijk voor de medewerkers die hier gebruik van maken. De poedercoating zorgt voor een slijtvaste coatingslaags op de stalen tafelpoten. Als de stalen tafelpoten klaar zijn op de lasafdeling worden ze eerst professioneel gestraald om als het vuil, vet en olie te verwiijderen, het oppervlak van de staal is licht opgeruwd op de juiste hechting te verkrijgen. Na het poedercoaten zijn de tafelpoten glad en eenvoudig schoon te houden. Stalen tafelpoten zonder poedercoating, of te wel onbehandelde tafelpoten, gaan snel roesten en kunnen niet eenvoudig gereinigd worden, wij als Nordstahl vinden dit geen passende oplossing en kiezen er daarom voor om al onze stalen tafelpoten te voorzien van een hoogwaardige duurzame poedercoat afwerking. 

Stahlen tafelpoten ronde tafel

Kleuren van onze stalen tafelpoten

Bij Nordstahl worden er 2 kleuren gehanteerd: Steel Black en Pure White. Deze poedercoating heeft een matte finish wat ervoor zorgt dat de stalen tafelpoot een karakteristieke en stoere uitstraling krijgt. 

Stalen tafelpoten kleuren

Productie van onze stalen tafelpoten

Alle stalen tafelpoten bij Nordstahl worden met uiterste precisie geproduceerd. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze stalen tafelpoten, tijdens de productie wordt hier ook niet op bespaard. Al onze stalen tafelpoten worden in Europa geproduceerd, onze stalen profielen komen van Europese staalfabrikanten. De Europese profielen zijn maatvast, gelijke dikte en goed van vorm. De stalen kokers worden geleverd bij ons productiebedrijf en verder verwerkt tot stalen tafelpoten. De bovenplaten worden gesneden op industriële lasersnijders en voorzien van zowel sleufgaten als ronde gaten wat helpt bij het vastzetten van het tafelblad of de losse planken. Al onze stalen tafelpoten worden voorzien van stalen strippen aan de onderzijde van de koker of van stelvoetjes, hierdoor kunt u eenvoudig rubber of vilt plakken en beschadigd uw vloer niet. Het lassen van onze stalen tafelpoten gebeurd met onze robotlasser of met de hand; afhankelijk van de seriegrootte. Na het lassen gaan de tafelpoten naar de straalafdeling waar ze schoon gestraald worden en klaar gemaakt worden voor de poedercoating. De poedercoater voorziet daarna de stalen poten van een mooie egale poedercoat laag in Steel black of Pure white

Scissor stalen tafelpoot

 
Vakbekwame lassers

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen tafelpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen tafelpoten niet extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht

 
Verpakken

Om de poten onbeschadigd bij u te kunnen leveren maken wij gebruik van   dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming. Op deze manier kunnen wij de poten opsturen en                                      komen deze onbeschadigd aan.                                                                                 

 
Garantie tafelpoten

Al onze producten worden gemaakt op hoogwaardige industriële machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op alle producten van Nordstahl.                     

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »