Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl U Tafelpoten

Nordstahl U Tafelpoten

Stalen U tafelpoten van Nordstahl perfect passend in elke interieur

Seen 7 of the 7 products

Nordstahl Matrix leg heavy Nordstahl Matrix leg heavy

Stalen U poten

Stalen U poten verkopen wij in verschillende profielmaten te weten 8x6cm U poten en de zwaardere 10x4cm stalen U poten. Daarnaast hebben wij de Twin U poot in het assortiment opgenomen, dit U tafelonderstel is gemaakt uit een stalen koker van 2x2cm. Onze laatste toevoeging aan ons stalen U tafelpoten assortiment zijn twee stalen tafelpoten gemaakt uit kokers 8x2cm, dit zijn de elegante en slanke U light en onze Sharp U light, met een knik op de vloer voor extra ruimte.

 

matrix-tafelpoot-sfeerbeeld-01

De eigenschappen van de U poot

De simplistische vorm van de U onderstellen zorgt voor een rustig geheel. Zeker bij een druk tafelblad of boomstamblad heeft komt de U tafelpoot vaak goed tot zijn recht. De U vorm zorgt ook voor een open geheel waardoor de tafel vaak luchtiger overkomt ten opzichte van bijvoorbeeld een X vorm tafelpoot. Doordat er bij de U tafelpoot een stalen koker op de vloer ligt is de tafelpoot minder geschikt om op de kopse kant een stoel te plaatsen, u kunt dit eventueel oplossen door de u poot iets verder vanaf de kopse kant naar binnen te plaatsen enkel blijft er daardoor wel minder ruimte over voor de stoelen die tussen de stalen U poten geplaatst worden. Ook wanneer u een bankje wilt plaatsen bij uw tafel kan het zijn dat de stalen u tafelpoten niet de juiste keuze voor u zijn, het verticale deel van de u vorm zorgt dat inschuiven vermoeilijkt wordt.

 

Afmetingen en montage

De u tafelpoten gemaakt uit stalen profielen van 8x2, 8x6cm en de Twin U worden vaak gebruikt bij kleinere tafels tot een lengte van 220 – 240cm en een breedte van 85 – 100 cm. De draagkracht en stabiliteit van het stalen u onderstel in de 8x6cm  ook bij grotere tafels geen probleem, enkel komt de tafelpoot bij grotere tafelbladen vaak wat iel over. De U tafelpoten in de kokermaat 10x4 zijn ideaal voor tafels langer dan 220cm. Mocht u opzoek zijn naar een stoere robuuste tafel kunnen deze u tafelpoten ook gebruikt worden onder kleinere tafelblad afmetingen. Tussen de product foto's van de verschillende stalen u poten vindt u ook de tekeningen met daarop de bemating. witte-poedercoating-pure-whitezwarte-poedercoating-steel-black 

De stalen u tafelpoten verkopen wij in 2 verschillende afwerkingen, beide afwerking zorgt ervoor dat uw stalen tafelpoten goed beschermd zijn:

1. Steel black poedercoating
2. Pure white poedercoatingAfwerking poedercoating

De zwart en wit gecoate U tafelpoten krijgen een mooie dekkende duurzame poedercoating die zorgt voor een perfect finish. De poedercoating zorgt er voor dat de tafelpoot eenvoudig schoon te maken is en niet gaat roesten. Al onze U tafelpoten krijgen een intensieve voorbehandeling om te zorgen dat de poedercoating optimaal hecht aan het staal. 

Levering

Al onze stalen U tafelpoten zitten netjes verpakt in een kartonnen doos en worden verstuurd door DHL of DPD met track & trace code. Mocht u bestellen via de webshop hanteren wij het 14 dagen retourrecht mocht de U tafelpoten niet aan uw verwachtingen voldoen.

 

 

Montage stalen U tafelpoten

Na ontvangst van uw stalen U tafelpoten kunt u deze eenvoudig bevestigen met houtdraadbouten, tellerkopschroeven of andere houtschroeven. In de montageplaat van de U poot zitten zowel ronde gaten als sleufgaten zodat u zelf kunt kiezen hoe u de stalen tafelpoot bevestigd. De brede bevestigingsplaten zorgen voor een stabiel geheel na montage. Mocht u er niet uitkomen kunt u gerust contact opnemen.

Garantie tafelpoten

Al onze stalen U tafelpoten worden gemaakt op hoogwaardige industriële machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op al onze stalen U tafelpoten.

Natuurlijk verkopen wij ook een bijpassend onderstel voor uw salontafel. Kijk eens op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »