Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl voor het creëren van een modern interieur

Nordstahl voor het creëren van een modern interieur

Een modern interieur bestaat vaak uit veel zwart, wit en grijs tinten met egale lijnen. Alles is strak en bestaat voornamelijk uit geometrische vormen. Ook zijn kleden met zwart-witte patronen zeer kenmerkend voor een modern interieur. Vaak heeft een modern interieur een luxe en toch eenvoudige uitstraling.

Een moderne inrichting bevat voornamelijk:

  • Strakke en egale lijnen
  • Zwart, wit en grijstinten
  • Grote open ruimtes
  • Luxe en eenvoudige (basic) uitstraling
  • Geometrische vormen
  • Natuurstenen vloeren
  • Hoogglans meubilair

Modern binnen uw interieur dankzij Nordstahl

Modern kan perfect gecombineerd worden met de strakke buizenprofielen die Nordstahl u kan aanbieden. Denk bijvoorbeeld eens aan onze stalen U tafelpoten; U leg heavy en zijn subtielere elegante variant de Twin U. Al deze losse stalen tafelpoten bestaan uit egale strakke lijnen wat ontzettend goed samengaat met allerlei verschillende soorten moderne meubilair. Tevens is het ook ontzettend mooi om modern te combineren met natuurlijke materialen zoals verschillende soorten hout.

Nordstahl Twin U voor modern interieur

Inspiratie opdoen voor Modern interieurs

Op onze inspiratiepagina staan genoeg mooie foto’s om u te inspireren om zo uw eigen interieur in te richten. Hier staan een heleboel foto’s van onder andere Urban Jungle maar ook bijvoorbeeld Industrieel, Romantisch en Scandinavische interieurs in.

Tips om zelf een Modern interieur te creëren

Om een echt modern interieur te realiseren is het belangrijk dat u niet te gehecht bent aan felle kleuren. Uiteraard kunnen er subtiele gekleurde elementen terugkomen maar het is belangrijk dat het gros binnen uw interieur zwart-wit tinten bevat. Meubilair met hoogglans zorgen al gauw voor een luxe sfeer binnen uw interieur. Een houten tafelblad dat netjes recht is afgewerkt met een strakke rand is ook een zeer mooie manier om modern te combineren met industrieel. Combineer dit met mooie zwarte stoelen en de moderniteit spat ervan af binnen uw huis!

U tafelpoot voor  Modern interieur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »