Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Tafelpoten voor rechthoekige tafels

Tafelpoten voor rechthoekige tafels

In ons assortiment hebben wij een aantal Nordstahl tafelpoten voor vierkante tafels.

Voor stalen tafelpoten voor rechthoekige tafels bent u bij Nordstahl aan het juist adres, wij hebben een ruime keus aan middenpoten en tafelpoten voor op de kopse kant. Al onze stalen tafelpoten voor rechthoekige tafels worden afgewerkt met een industriële poedercoating. Naast rechthoekige tafelbladen kunnen vaak dezelfde tafelpoten gebruikt worden voor boomstambladen. Aangezien het assortiment vrij groot is voor rechthoekige tafels maken wij een onderverdeling in tafelpoten voor bevestiging:

  • Op het uiteinde/ kopse kant
  • Midden tafelpoten

Rechthoekige tafels met tafelpoten op het uiteinden

Nog steeds het meest verkocht zijn de tafelpoten die bevestigd worden op het uiteinde van de tafel. Bij Nordstahl hebben wij een uitgebreid assortiment van stalen tafelpoten die in deze categorie vallen. In ons assortiment zit altijd wel een passend model. Al deze tafelpoten zijn voorzien van ingelast stalen viltstrippen waar je eenvoudig vilt of rubber kan plakken waardoor je je vloer kunt beschermen. Bepaalde modellen zijn meer geschikt voor kleine tafels en andere modellen kunnen eenvoudig de grootste en zwaarste tafelbladen dragen die er zijn. Bij het monteren van de tafelpoten kan je zelf de afstand tot het uiteinde van de tafel bepalen. Mocht je een kinderstoel willen plaatsen of meer ruimte willen kan je de tafelpoot eventueel verder naar binnen plaatsen. Hier beneden volgt een korte opsomming van de verschillende tafelpoten die voor rechthoekige tafels gebruikt kunnen worden, allemaal voor bevestigen op het uitende van de tafel :

Rechthoekige tafels met stalen X tafelpoten 

Al jaren één van de meeste verkochte vormen, de stalen X kruis tafelpoten zijn nog steeds een hit en passend in vrijwel elk interieur. Wij verkopen dit model dan ook in 4 verschillende modellen. Van de dunne Nordstahl Scissor leg, vooral geschikt voor kleinere bladen, tot onze Nordstahl X leg Heavy die eenvoudig de grootste bladen kan dragen. Het middelpunt waar de stalen kokers samen komen wordt perfect gelast voor een mooie stoere finish. Al onze kruistafelpoten kunnen eenvoudig onder rechthoekige tafelbladen bevestigd worden, mede vanwege de grote sterke bevestigingsplaten met vele ronde en sleufgaten. Alle 4 modellen verkopen wij in onze Steel black en Pure white poedercoating.

Rechthoekige tafels met stalen U tafelpoten 

De subtiele vorm en rechte lijnen maak de U tafelpoot nog steeds erg gewild, het tijdloze design zorgt ervoor dat u nooit op deze modellen bent uitgekeken. Zeker wanneer er een druk rechthoekig boomstamblad gemonteerd wordt, zorgt de eenvoudige uitstraling van de stalen U tafelpoot voor een passend plaatje. Om voor alle rechthoekige tafels een passend U poot te hebben is deze stalen tafelpoot in 5 uitvoeringen verkrijgbaar. Van de modern Twin U leg tot de robuuste Nordstahl U leg Heavy.  Heb je een rechthoekig tafelblad van 100cm breed en zoek je een U tafelpoot die helemaal aan het eind bevestigd moet worden dan is onze Nordstahl Frame Leg de tafelpoot voor jou.

Rechthoekige tafels met stalen trapezium tafelpoten 

Onze trapezium tafelpoten passen perfect bij een rechthoekige tafel. Zeker bij tafelbladen met rechte randen geeft het schuin lopende stalen kokerprofiel net een speels tintje aan de tafel. Als je de U tafelpoot wat saai vindt X tafelpoten te druk is deze subtiele trapezium vaak de tafelpoot voor onder je rechthoekige blad. Wij hebben 3 uitvoeringen, de Nordstahl trapezium leg is uitermate geschikt voor bladen vanaf 160 tot 260cm. Wil je echt een robuuste look aan je tafel geven ga dan voor de Nordstahl trapezium leg, het stalen profiel van 12x12cm en brede uitloop zorgt voor een erg stoere look. Mocht je meer voor de industriële look gaan en je tafel in hoogte willen verstellen dan hebben wij de bridge tafelpoot, de stalen draadeinden van deze poot zorgen ervoor dat je je blad op een hoogte van 660mm tot 770mm kan verstellen.

stalen-trapezium-poten-langwerpig

Rechthoekige tafels met stalen M tafelpoten of Split tafelpoten 

Ben je naar wat anders opzoek dan de X, U of trapezium tafelpoten dan hebben we gelukkig andere modellen stalen tafelpoten die waarschijnlijk perfect onder je rechthoekige tafelblad passen. Onze stoere M tafelpoot bijvoorbeeld is een ware hit, niet alleen vanwege de “looks” maar ook omdat deze nog verrassend praktisch is; de uit elkaar lopende stalen kokers zorgen ervoor dat je nog aan de kopse kant kunt zitten. Ook onze Nordstahl split tafelpoot is niet alleen erg mooi maar ook erg praktisch. In de “split” kan er een balk bevestigd worden waar je eventueel je voeten op kunt laten rusten. Verder door het smalle middenstuk is het de ideale stalen tafelpoot wanneer je bij je rechthoekige tafel nog een bankje wilt plaatsen, het in- en uitschuiven kan dan zonder problemen.

Rechthoekige tafels met midden tafelpoten 

Natuurlijk hebben wij bij Nordstahl ook een uitgebreid assortiment van tafelpoten voor in het midden van je tafelblad. Veel van deze tafelpoten hebben het voordeel dat je de gehele buitenrand van je rechthoekige blad kan gebruiken. Daarnaast maken de middenpoten je tafel vaak echt het pronkstuk in de woonkamer. Net als bij de tafelpoten voor het uiteinde van de tafel hebben wij ook bij onze midden poten een verschil in kokermaat; hierdoor hebben wij voor vrijwel elke maat rechthoekige tafel wel een geschikte midden tafelpoot.  Het monteren van deze middenpoten is vaak kinderlijk eenvoudig. Al de middenpoten zijn voorzien van zware stalen platen waardoor het bevestigen aan de rechthoekige tafel een fluitje van een cent is. Onderstaand een korte opsomming van de verschillende modellen voor rechthoekige tafels:

Matrix tafelpoten voor rechthoekige tafels 

Voor velen de ideale tafelpoot voor bevestiging in het midden van je tafel. Door het Nordstahl design is het niet alleen een hele mooi tafelpoot maar ook een erg praktisch onderstel. Het kruis middendeel zorgt ervoor dat je stoel nog deel aangeschoven kan worden, daarnaast blijft er genoeg ruimte langs je tafel over om comfortabel te zitten. De matrix tafelpoot verkopen wij in 2 modellen; Nordstahl Matrix leg gemaakt uit 8x8 cm stalen kokers geschikt voor rechthoekige tafelbladen tot 280cm, en de Nordstahl Matrix leg heavy, de zware stalen matrix tafelpoot voor grote bladen tot wel 400cm. Zoek je net wat anders dan is waarschijnlijk onze Spider leg de tafelpoot voor jou, de stoere moderne vorm tovert jouw rechthoekige tafel om tot de blikvanger in het huis. Door de smallere kokers zeker mooi in combinatie met dunnere bladen, wij raden de Nordstahl spider tafelpoot aan voor bladen tot 260cm. De matrix en de spider stalen tafelpoten zijn allemaal verkrijgbaar in zowel onze witte poedercoating (Pure White) als onze zwarte poedercoating (Steel Black) Al deze middenpoten zijn voorzien van stelvoetjes in de stalen kokers zodat je de tafel eenvoudig kan vlak kan stellen.

V tafelpoten voor rechthoekige tafels 

De V tafelpoten zijn niet meer weg te denken als middenpoot onder een rechthoekig tafelblad. Wij hebben deze tafelpoten veel verkocht voor boomstambladen uit Suar of eiken. De V tafelpoten zijn geschikt voor bladen vanaf 180 tot 300cm+, net zoals bij de matrix tafelpoten hebben wij ook in onze stalen V poten een onderscheid gemaakt in stalen profielafmetingen om zo voor elke rechthoekige tafel een passende V tafelpoot te kunnen bieden. Voor wie opzoek is naar een uiterst praktische V tafelpoot is vaak de Nordstahl V leg de juiste keuze. Deze V tafelpoot heeft in plaats van een stalen plaat op de vloer twee stalen strippen, hierdoor is het aanschuiven van de stoelen rondom de tafel geen probleem. Onze  Nordstahl V leg is geschikt voor rechthoekige tafelbladen van 180 tot 260cm met een breedte van 80 – 120cm. Mocht je toch liever een wat robuustere look willen dan hebben wij onze massieve V Leg Heavy, met een gewicht van bijna 100kg, is dit de tafelpoot die je wilt gebruiken in combinatie met grote zware tafelbladen. Deze zware V tafelpoot kan eenvoudige rechthoekige of boomstambladen aan van 300cm+, een breedte van 120-130 cm is ook geen probleem. Zoek je voor je rechthoekige tafelblad een V tafelpoot maar wil je iets met wat meer design erin, dan is onze Nordstahl twisted V tafelpoot waarschijnlijk de tafelpoot voor jou. Deze V tafelpoot heeft speciaal gedraaide stalen poten die een hoog style element toevoegen aan je rechthoekige tafel. Ook deze V tafelpoot kan tafelbladen dragen tot 300cm en een breedte van 110cm. Al onze V tafelpoten zijn leverbaar in onze witte en zwarte poedercoating.

V-poot-rechthoekige-tafel

Harp tafelpoot voor rechthoekige tafels 

Een unieke stalen tafelpoot voor in een modern interieur, onze ruimtelijk Harp tafelpoot is voor de klant die wat anders wil onder zijn rechthoekige tafelblad.  De zware, maar kleine vloerplaat, zorgt ervoor dat je veel ruime onder de tafel overhoudt, waardoor er meer ruimte overblijft voor het aanschuiven van de stoelen. De harp tafelpoot is geschikt voor tafelbladen vanaf 180 tot 300cm, met een breedte tot 110cm en enkel in onze Steel black poedercoating verkrijgbaar.

Nordstahl tafelpoten voor rechthoekige bladen 

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van staalproductie en de afwerking ervan weten wij wat erbij komt kijken om hoge kwalitatieve tafelpoten te maken. Wij bezuinigen niet op de keuze bij de aankoop van onze stalen profielen en zorgen dat elke stalen tafelpoot netjes gestraald worden en daarna voorzien wordt van een hoogwaardige poedercoating. Alle gemaakte lassen op onze tafelpoten zijn door vakmannen of door robots gemaakt, hierdoor kunnen wij de sterkte en maatvastheid garanderen van onze stalen tafelpoten. Om dit vertrouwen ook aan onze klanten door te geven krijgt u op elk Nordstahl product onze 3 Jaar Nordstahl garantie.

nordstahl-garantie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »