Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Stalen kapstokken van Nordstahl

Stalen kapstokken van Nordstahl

Nordstahl kapstokken, stoere stalen kapstokken

Seen 3 of the 3 products

Tegenwoordig is een zwarte kapstok in een industrieel interieur niet meer weg te denken. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten kapstokken. Bent u opzoek naar een wand kapstok industrieel? Deze zijn in verschillende afmetingen en variaties leverbaar. 

De kapstokken zijn multifunctioneel, zo zijn deze in verschillende ruimtes te gebruiken en te combineren met verschillende interieurstijlen. Zo kun je deze industriële kapstok plaatsen in de hal als wandkapstok maar ook bijvoorbeeld in de badkamer voor de handdoeken en uw duster. 

Kapstokken in verschillende afmetingen 

De stalen kapstokken zijn er in verschillende afmetingen. Zo kun je bij ons terecht voor een kapstok met bijvoorbeeld 8, 9 of 15 haken. 

Eventueel zou je er ook voor kunnen kiezen om een houten plank met blinde bevestiging boven de kapstok te bevestigen om bijvoorbeeld tassen of schoenen op te plaatsen.

Vervaardiging van de kapstokken 

Onze stalen kapstokken worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers. Deze vakmensen zorgen ervoor dat u een echt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi en industrieel uitziet maar ook veilig is. Al onze kapstokhaken worden op hoogwaardige industriële lasers gesneden zodat u zeker bent dat de maatvoering klopt. De industriële kapstokken worden eerst door ons uitvoerig getest voordat wij ze op de markt brengen zodat u zeker bent van een hoogwaardig product. 

Montage van de wandrekken

Al onze producten zijn makkelijk te monteren. U ontvangt bij uw bestelling de bevestigingsmaterialen om de wandrekken aan de muur te bevestigen zodat u de montage gemakkelijk en snel kunt uitvoeren.

Poedercoating

Aangezien wij trots zijn op ons product en u alleen de beste kwaliteit willen bieden voorzien wij onze stalen kapstokken standaard van een dekkende poedercoating, dus geen onbehandeld staal, kunststof filmlaagjes of blanke spuitlak die na een aantal maanden loslaat.
Onze industriële kapstokken worden chemisch gereinigd of aangestraald. Door deze industriële voorbehandeling is het staal voorbereid om de poedercoating goed te laten hechten zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw stalen kapstok. Na het aanbrengen van de poedercoating zijn de kapstokken volledig schoon, voelen ze glad aan, zijn ze makkelijk schoon te houden en komt de industriële look nog beter tot zijn recht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »