Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl stalen X tafelpoten

Nordstahl stalen X tafelpoten

Seen 4 of the 4 products

Nordstahl Butterfly leg Nordstahl Scissor Leg

Stalen kruispoten

Stalen kruispoten zijn enorm populair, zo kunt u bijvoorbeeld ideaal een eet bank plaatsen aan uw tafel wanneer u een tafel met stalen X poten heeft. De stalen X tafelpoten passen met vele verschillende soorten en afmetingen tafelbladen. De X leg wordt verkocht in verschillende kokermaten, zo hebben wij de X poten bijvoorbeeld in koker 8x8 of 12x12.

Naast de X tafelpoot in de standaarduitvoeringen hebben wij ook de Scissor en de Butterfly leg, dit zijn slankere modellen, goed te combineren met kleinere bladen of bijvoorbeeld bureaubladen.

 

x-tafelpoot-sfeerbeeld-01

Interieur stijlen

Stalen kruispoten komen in vele verschillende interieurstijlen voor en blijft een populair design. Voornamelijk worden de X tafelpoten geplaatst in industriele Interieurs. De vorm van de X poten is zeer praktisch, zo kun je de tafelpoten helemaal aan de kopse kant plaatsen om optimaal gebruik te maken van de ruimte onder uw tafelblad, maar ook een zitbank met of zonder rugleuning is goed te combineren doordat de instap gemakkelijk is. Door het gesloten profiel is de kruis tafelpoot minder geschikt in combinatie met een stoel aan de kopse kant, eventueel is dit op te lossen door het onderstel iets naar binnen te plaatsen (te denken aan ongeveer 35-40 cm).

 

 

Afmetingen en montage

De X tafelpoten gemaakt uit stalen profielen van 8x8 worden vaak gebruikt bij kleinere tafels tot een lengte van 220 – 240cm en een breedte van 85-100cm. De draagkracht en stabiliteit van het stalen X onderstel in de 8x8 koker is ook bij grotere tafels geen probleem, enkel komt de tafelpoot bij grotere tafelbladen soms wat iel over. De X leg in de kokermaat 12x12 zijn ideaal voor tafels langer dan 220cm. Mocht u opzoek zijn naar een stoere robuuste tafel kunnen deze X tafelpoten ook gebruikt worden i.c.m. kleinere tafelblad afmetingen. Tussen de productfoto’s van de verschillende stalen X poten vindt u ook de tekeningen met daarop de afmetingen terug.

 witte-poedercoating-pure-whitezwarte-poedercoating-steel-black 
De stalen X tafelpoten verkopen wij in 2 verschillende afwerkingen voor zowel de Scissor, Butterfly als de X poten in koker 8x8 en 12x12:
1. Steel black poedercoating
2. Pure white poedercoating 

Afwerking poedercoating

De zwart en wit gecoate X tafelpoten krijgen een mooie dekkende duurzame poedercoating die zorgt voor een perfecte finish. De poedercoating zorgt ervoor dat de tafelpoot eenvoudig schoon te maken is en niet gaat roesten. Alle onderstellen zijn gepoedercoat in een matte kleur.

Levering

Al onze stalen X tafelpoten zitten netjes verpakt in een kartonnen doos en worden geleverd door DHL met track & trace code. Mocht u bestellen via de webshop hanteren wij het 14 dagen retourrecht. 

 

 

Montage stalen X tafelpoten

Na ontvangst van uw stalen X tafelpoten kunt u deze eenvoudig bevestigen met houtdraadbouten, tellerkopschroeven of andere houtschroeven. In de montageplaat van de X poot zitten zowel ronde gaten als sleufgaten zodat u zelf kunt kiezen hoe u de stalen tafelpoot bevestigd. De brede bevestigingsplaten zorgen voor een stabiel geheel na montage. Een montagehandleiding/ montagevideo kunt u hier vinden. Mocht u er niet uitkomen kunt u gerust contact opnemen.

Garantie tafelpoten

Al onze stalen X tafelpoten worden gemaakt op hoogwaardige industriele machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op al onze stalen X tafelpoten.

Natuurlijk verkopen wij ook een bijpassend onderstel voor uw salontafel. Kijk eens op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »