Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

RETOURNEREN

14 dagen bedenktijd
Helaas kan het wel eens voorkomen dat uw bestelling niet naar wens is. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw bestelde producten binnen de 14 dagen naar ons terug te sturen via het onderstaande stappenplan.

  1. Log in op uw account https://www.nordstahl.be/account/login/ 
  2. Kies voor 'mijn bestellingen'
  3. Klik de gewenste bestelling aan en kies voor 'artikelen retourneren'. 
  4. Maak uw keuze voor de reden van retourneren en de retour actie.
  5. U kunt hier eventueel nog een extra boodschap kwijt

Indien u ervoor kiest om het pakket te retourneren via een koerierbedrijf, dan dient u de track and trace-code per mail naar ons te sturen [email protected]. Vermeld daarbij uw naam & bestelnummer! 

Wilt u het pakket naar ons magazijn brengen, dan kan dat enkel op werkdagen van maandag t.e.m. vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Dan is er iemand aanwezig in het magazijn om u te helpen.

Crediteren aankoopbedrag
Zodra wij uw pakket(ten) in goede orde ontvangen en gecontroleerd hebben, matchen wij het met de online retourmelding. Indien deze match overeenkomt, dan storten wij het aankoopbedrag via Mollie Payments aan u terug. Dat kan 3 werkdagen duren. Hebt u bij betaling gekozen voor 'bankoverschrijving', dan nemen wij contact met u op over de gewenste bankrekening waarop u het creditbedrag wenst te ontvangen. Let op, producten mogen alleen retour wanneer deze niet zijn gemonteerd en in de originele verpakking zitten. 

 

RUILEN

Is uw pakket beschadigd aangekomen of wilt u het product ruilen voor een ander? Dan dient u contact met ons op te nemen via +31 85 130 24 12

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »