Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Stalen bankpoten en Loungeframes

Stalen bankpoten en Loungeframes

Nordstahl stalen bankpoten en bankonderstellen. Zowel bankpoten met leuning als zonder leuning. Al onze bankpoten zijn voorzien van een industriele poedercoating

Seen 9 of the 9 products

Beschikt u over of maakt u zelf een tuin/eettafel bankje? Dan kunt u bij Nordstahl terecht voor een passende set kwalitatieve stalen bankpoten. Bij Nordstahl kunt u een groot aanbod aan stalen bankpoten vinden. Van een simpele vorm zoals de H bankpoot tot en met een zeer unieke vorm als bijvoorbeeld de Scissor benchleg. Wij zijn ervan overtuigd dat Nordstahl een uitstekende keuze is voor binnen uw interieur!

Stalen bankpoot N met leuning Nordstahl

Verschillende modellen stalen bankpoten

Nordstahl biedt voor eigenlijk alle formaten bankjes een groot assortiment bankpoten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een robuuste bankpoot voor onder een tuin/eettafel bankje? Neem dan eens een kijkje bij de stalen X of H bankpoten van Nordstahl.

Of bent u op zoek naar een iets elegantere poot met rugleuning mogelijkheid? Kijk dan ook zeker eens naar de stalen N benchleg of de loungeframe set van Nordstahl. De rugleuning is gemakkelijk te bevestigen via de bevestigingsplaten met sleufgaten. De loungeset kunt u zo lang maken als dat u zelf wilt. 

Stalen bankpoten H Nordstahl

Duurzame poedercoating

Alle stalen bankpoten van Nordstahl worden voorzien van een hoogwaardige en duurzame poedercoating. De poedercoating bevat géén schadelijke stoffen en tijdens het aanbrengen van de poedercoating wordt het overtollige poeder direct afgezogen en opnieuw gebruikt. Deze manier van poedercoaten zorgt voor een minder milieubelastende afwerking en is hiernaast ook veiliger en minder schadelijk voor de medewerkers die hier gebruik van maken.

Bij Nordstahl worden er 2 kleuren gehanteerd: Steel Black en Pure White. Deze poedercoating heeft een matte finish wat ervoor zorgt dat de stalen bankpoot een karakteristieke en stoere uitstraling krijgt.

Stalen X bankpoten Nordstahl

 

Lasersnijden voor onze bankpoten

Alle stalen bankpoten bij Nordstahl worden met uiterste precisie geproduceerd. De zware bevestigingsplaten worden door middel van nauwkeurige machines met lasers voorzien van meerdere ronde- en sleufgaten. Dankzij deze gaten is het gemakkelijk om de stalen bankpoten van Nordstahl te bevestigen aan elk soort plank. Des te meer van deze sleufgaten benut worden met monteren des te steviger het bankje zal staan.

Lasersnijden van stalen bankpoten

 

Lassen van bankpoten

Bij Nordstahl vinden wij het ontzettend belangrijk dat de stalen bankpoten een kwalitatief hoogstaand karakter uitstralen. Hiervoor is het essentieel dat de lassen met grote precisie worden verwerkt. Dit voorkomt dat de stalen bankpoten niet extra geslepen hoeven te worden en alleen op deze manier komt de echte industriële look tot zijn recht.

Verpakking bankpoten

Om de bankpoten onbeschadigd bij u te kunnen leveren maken wij gebruik van dikke stevige kartonnen dozen voorzien van voldoende bescherming. Op deze manier kunnen wij de poten opsturen en komen deze onbeschadigd aan.        

Garantie bankpoten
Al onze stalen bankpoten worden gemaakt op hoogwaardige industriële machines en gelast door professionele lassers. Wij zijn hierdoor overtuigd dat wij u een hoogwaardig maatvast product leveren en geven u daarom ook 3 jaar garantie op alle producten van Nordstahl.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »