Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
Nordstahl M tafelpoot

Nordstahl M tafelpoot

Nordstahl stalen M tafelpoot elegant maar toch stoer!

Seen 1 of the 1 products

De stalen M tafelpoot van Nordstahl

De stalen M tafelpoot van Nordstahl is perfect te combineren met een Scandinavisch interieur. Dit efficiënte model zorgt ervoor dat het wél mogelijk is om aan de kopse kant van een tafel plaats te kunnen nemen. De meeste hoekpoten zijn hier niet geschikt voor maar dit model is hier juist voor gemaakt. De kokers hebben een A-profiel. Ondanks de dikte van de kokers die maar 8 x 6 cm zijn, kan er met gemak een zwaar tafelblad op worden bevestigd. Dit komt omdat de poten ver uit elkaar staan waardoor de draagkracht verdeeld wordt.

Naast de M tafelpoot in de stalen koker formaat 8×6 verkopen wij ook de Split stalen tafelpoot en de U stalen tafelpoot in deze kokermaat

     Nordstahl M leg 2
M tafelpoot met beton  

Interieur stijlen

De Nordstahl M tafelpoot is een echte eyecatcher in uw living of dining, dit elegante model bestaat uit dunne kokers en dunne strips waardoor dit perfect matcht met een Scandinavisch interieur. Om de M stalen tafelpoot het best tot zijn recht te laten komen adviseren wij om een mooi groot tafelblad op deze poten te bevestigen zoals te zien is hiernaast. Dit onderstel is geschikt om bijvoorbeeld te combineren met een eikenhouten of betonnen tafelblad. Mocht u op zoek zijn naar een wat stoerdere en meer industrieel gerichte tafelpoot, dan zou een trapezium of een U stalen poot de perfecte oplossing zijn. Deze tafelpoten zijn een aanzienlijk stuk breder en massiever gebouwd.

Afmetingen en montage

De stalen dubbele kruispoot is ideaal in combinatie met robuuste tafelbladen. Wij adviseren voor vierkante De stalen M tafelpoot is ideaal in combinatie met robuuste tafelbladen. Wij adviseren een tafelblad met en lengte van maximaal 260 cm. De poten kunnen een tafelblad van 300kg met gemak dragen zolang het blad goed bevestigd is. Hierbij is het belangrijk dat de bevestigingsplaten voorzien zijn van schroeven in minimaal 6 sleufgaten. De onderkant van de kokers zijn voorzien van ingelegde stalen stripjes om gemakkelijk vilt te kunnen bevestigen.

 

M tafelpoten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »