Dutch design - Stylish with steel
Matte poedercoating
#nordstahlathome
Voordelig verzenden met DHL
De Globe shelf… ik ben fan!

HuusvanTruus - 12 / Feb / 2018

De Globe shelf… ik ben fan!

Er is een nieuw merk in de interieurbranche. En wat een gaaf merk is dit! Helemaal waar ik van houd! Het ziet er hip, stoer, mooi en sterk uit. Ik ben nu al fan!

Ik ontving een prachtige lamp waarbij aan elk detail is gedacht. Als eerste de diepe kleur “blauwstaal” deze kleur is echt om verliefd op te worden. En daar stopt het niet bij de fitting die erbij zit en het snoer zijn echt heel gaaf. De retrolook in combinatie met het staal van de lamp maakt het plaatje compleet. Je ziet aan de lamp af dat het kwaliteit is.

En toen kwam de (korte) zoektocht naar de plek om de lamp op te hangen. Deze was al gauw vervuld want, deze lamp mag zeker gezien worden. In de hoek bij onze eettafel vond ik een mooie plek om de lamp op te hangen. En al zeg ik het zelf de lamp hangt hier prachtig.

Liefs,
Michelle (Instagram: HuusvanTruus)

 

   

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »